DE FORBANDEDE

DE FORBANDEDE

De Forbandede er fuzz og syrerock fra Odense. En firkantet cirkel der handler om alt og ingenting - perfekt u-perfekt melodisk vokal druknende i spring reverb og space echo. Feber vilde guitarsoloer søger mod stjernerne mens tonstunge trommer og den dunrende fuzzbass kalder dybt inde fra jordens indre. Alt i mens sniger vibrafon og orgelsynth dig u opdaget med på et bevidsthedsudvidende fuldmåne ridt igennem ørkenen. Når klassisk psych møder dommedag er vi alle fortabte og forsvinder ud i kosmos i en malstrøm af drømme og lys, for evigt lykkelige, for evigt forbandede.

 

De Forbandede startede ud i efteråret 2015 som et recording projekt med det formål at mødes i et studie for at skrive og indspille sange i samme session, både for at undgå over-øvning og at sangene kunne være så ”friske” som muligt. I stilen var der lagt væk på det psykedeliske og en vokal dreven ørkenrock. Det mundede hurtigt ud i en 3 spors EP ”Alt & Ingenting” der sammen med 2 videoer hurtigt fik rettet opmærksomhed mod bandet fra bl.a. DR, GFR, Gearbox Agency, Karriere Kanonen og diverse festivaller plus en nominering til Odense Live Prisen 2017. Så recording projektet blev pludselig til et band, der har haft en travl sommer med gigs på bl.a. Spot festival, Gutter Island Festival, BETAs relaunch og Newbees Festival bl.a. Samtidig udgav de digitalt 2 yderligere EP’er. Disse i alt 10 sange har De Forbandede så valgt at trykke i en samlet og remastered udgivelse på CD og LP med titlen ”De Forbandede.” Ud over de 10 numre fra de 3 EP’er har bandet tilføjet 2 nye numre.

”De Forbandede” er en plade der bevæger sig mellem mørke og lys, mellem kaos og skønhed. Med danske udefinerbare tekster der kan granskes i årtier.

 

Bandet har selv stået for optagelse, mix, master, albumdesign og artwork så det er en helt igennem DIY udgivelse.

 

Albummet bliver udgivet på CD, LP og streaming d. 4. Februar 2017

Booking af 2017 er igang og bandet er desuden startet op på indspilningerne til opfølgeren.

 

Når klassisk psych møder dommedag er vi alle fortabte og forsvinder ud i kosmos i en malstrøm af drømme og lys, for evigt lykkelige, for evigt forbandede.