TELSTAR SOUND DRONE

TELSTAR SOUND DRONE

Telstar Sound Drone blev dannet i 2007, som et kunstenerkollektiv med fokus på arbejde med lyd og video. Første projekt var at lægge lyd til gamle ”uddannelses”- og propaganda film. Projektet blev dog hurtigt til et decideret band.

 

I 2009 udgav Telstar Sound Drone en selvbetitlet EP som førte til en koncert på Roskilde festival og en kontrakt med Bad Afro Records.

I foråret 2011 udkom deres første single ”Mirrorpieces” på 7” Vinyl og d. 3 Juni 2013 blev deres første fuldlængde LP ”Comedown” udgivet, med gode anmeldelser til følge. ”Comedown” består af lige dele Feedback drevet psykedelisk rock og langsom tung psych.

Det har taget en del tid før ”Comedown” blev færdiggjort. Delvist fordi de tre medlemmer (Hans Beck, Mads Saaby og Sean Jardenbæk) har arbejdet hårdt og intenst på at udvikle og finpudse deres sound, men også fordi Hans og Mads spiller i Baby Woodrose, som har tourneret Europa tyndt de sidste par år.

Telstar Sound Drone's liveopsætning består foruden de tre medlemmer også af Hobitten (Spids Nøgenhat – On Trial) og Christian Norup (Bite The Bullet – Highway Child), som også medvirker på Comedown.

 

”Sattelited” blev udgivet d. 8 April 2013 som ”Comedown's” første single og video, efterfulgt af ”Evaporation” d. 20 Maj.