TYRANTS AND KINGS

 

 

 

TYRANTS AND KINGS

Konger uden tyranni

 

De har spillet på et udsolgt Roxy i L.A., boet på hotelværelser i det meste af USA og Europa, sovet blandt ludere i Nice, og levet et rockstjerneliv, som kun de færreste danske bands overhovedet tør drømme om. Alligevel syntes de, at der manglede noget - at noget ikke var helt, som det skulle være. Med rockbandet, The Royal Highness, var drengedrømmen gået i opfyldelse, men nu var den altså ved at drukne i pressevinkler, salgstal og designerrock. Faktisk var det først, da drengene for halvandet år siden - ved en pludselig indskydelse - kom i gang med projektet Tyrants & Kings, at de for alvor fik udlevet deres musikalske drøm. Det med sange som øjeblikkeligt vakte begejstring, ikke blot hos ophavsmændene selv, men også hos pladeselskaber, forlag og bookingbureauer.

 

Denne gang handler det kun om musik

 

Og helt rigtige mennesker, historier og erkendelser bliver da også på smukkeste vis vakt til live når Tyrants & Kings spiller musik. Med Dennis Kastens fantastisk medrivende og meddigtende vokal og med kærlighedsberetningernes voldsomhed proportionelt stigende følsomhed i stemmeføringen, har vi desuden en sanger, der på alle måder melder Danmark ind i skaren af lande, hvorfra en karriere sagtens kan udgå, og det er uanset om vi taler bandets første og meget overraskende folkede debutplade eller bandets rockplade, som begejstrede i både Danmark og Tyskland.

 

Når man samtidig har for øje at bandet insisterer på at lave alt selv, lige fra studiet de selv indspiller deres plader i, til de forstærkere de selv spiller på, ja så overbevises man om en sejhed som kun de færreste bands besidder.

Samlet set er Tyrants & Kings nok et rigtigt godt bud på et dansk band, som vil kunne begejstre et publikum i både Arizona, Amsterdam og Assens.

 

”Mine damer og herrer, fans af klassisk hård rock i alle aldre: und Dem selv Tyrants & Kings' andet album!”. Således lød en af de mange fremragende danske anmeldelser rockbandet Tyrants & Kings modtog på deres 2. plade, ”Phosphor Anthems”, da denne udkom i Danmark på NMS i 2012.

 

Pladen, hvor mange mente at Tyrants & Kings tonede ”rent flag med det måske bedste og mest rendyrkede rockalbum, der er udkommet i Danmark i lang tid.”, fik så god omtale, at der allerede ved bandets 3 koncert, kort efter udgivelsen, var folk fra den tyske pladebranche, til bandets udsolgte koncert på KB18.