THE NATURAL DISASTERS


THE NATURAL DISASTERS

THE WIND WON’T FADE AWAY, AND THE SUN WILL DIE AFRAID


Efter to split-udgivelser, er The Natural Disasters endelig klar med et fuldlængde album. Tormenta, der udgøres af otte numre udi mørk, tung, pulserende og guitardreven goth rock, lander både digitalt og som fysisk 12” gatefold LP den 29. maj.


La Tormenta ha llegado!
The Natural Disasters startede ud i 2017 under navnet TerreMoto med det første af to split-album. Egentlig skulle det have været et enkeltstående projekt, men som nye numre efterfølgende fandt form, blev det til et andet split-album, MareMoto, bare halvandet år efter. Her blev både bandnavnet The Natural Disasters samt lyden, nu funderet solidt i umiskendelig og dyster goth rock, slået fast. Det var her, at Alioscha Brito-Egaña erfarede, at hans kærlighed til genren skulle være fundamentet fremadrettet. Så med den gotiske rock som grundpillen og naturkatastrofer som en gennemgående tematisk tråd, var banen ligesom kridtet op for The Natural Disasters anno 2020 og det aktuelle album.


På Tormenta har Alioscha Brito-Egaña igen selv indspillet hovedparten af instrumenterne. Og som på forgængeren MareMoto, har han allieret sig med de tre markante vokalister Anna Sharifi (UON), Trine Trash (Fastpoholmen, ex BeurreNoir!) og Tomas Karlsbjerg (ex Sloppy Wrenchbody). Alle tre leverede fremragende præstationer på sidste udgivelse, og på Tormenta følger de i den grad op med deres egne personlige input til de respektive sange.  

Booking/kontakt:

gearbox AGENCY

e-mail: gearbox(at) gearbox.dk

tlf: +45 33 11 89 99

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept