THE HANDSOME FAMILY (US) - Denmark


THE HANDSOME FAMILY

THE HANDSOME FAMILY er en alternativ country og americana duo bestående af ægteparret Brett og Rennie Sparks. De to dannede bandet i 1993. Bandets musik er smuk og mørk og trækker blandt andet på gotisk fiktion, murder ballads og klassiske sangskrivere som Willie Nelson og Townes Van Zandt.


Bandets overvejende hverdagssurreelle univers ligger til grund for nogle af de smukkeste sange i moderne amerikansk musik. Mange har lavet coverversioner af Handsome Family sange – deriblandt Jeff Tweedy (Wilco), Jason Lytle (Grandaddy) og Andrew Bird (som har lavet et helt coveralbum udelukkende med bandets sange). Deres tredje album ”Through the Trees” blev kåret af Mojo Magazine som et af de ti mest essentielle americana album nogensinde.


Live suppleres duoen af lapsteel, guitar, keyboards og trommer, og selvom sangene er mørke er der altid plads til historier og latter fra scenen og tilråb fra publikum. Et publikum der i øvrigt er blevet tilføjet mange nye ansigter efter ”Far From Any Road” blev temamelodi for TV-serien ”True Detective” og både Bruce Springsteen og Guns’n’Roses har brugt sangen som intromusik ved deres koncerter.


handsomefamily.com

Booking/kontakt:

gearbox AGENCY

e-mail: gearbox(at) gearbox.dk

tlf: +45 33 11 89 99

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept